torstai 2. toukokuuta 2013

...Mennyt vappu oli yksi elämäni onnistuneimmista

En ole varsinaisesti mikään juhlapäiväfani. Vappu, uusivuosi ja juhannus ovat usein aiheuttaneet enemmän ahdistusta kuin hilpeyttä. Olen potenut jo ennen juhlia henkistä krapulaa siitä, mitä vastaan, kun joku kysyy miten juhlapäiväni vietin.

Mutta tätätätäää! Tänä vuonna suunnittelimme ystävien kesken jo hyvissä ajoin etukäteen (kyllä, tämä on meille varsin uusi käsite), että menemme yhdessä We Love Helsingin Vapputansseihin.

Lyhyesti sanottuna oli aivan mahtava ilta. Koskaan en ole innostunut Frederikistä ja Vicky Rostista samalla tavalla. Muutenkin tansseissa oli rento tunnelma läpi illan, kukaan ei örveltänyt omassa seurueessa eikä ympärillä. Paritanssia ei tule koskaan harrastettua liikaa ja silti välillä tuli oikea parkettien partaveitsi -fiilis. Pakko kyllä kehua poikaystävää tanssitaidoista: en onnistunut edes viemään vaikka kuinka yritin. Muutenkin meno oli erittäin sulavaa, vaikka yhdessä harjoittelemisesta on puutetta.

Ja keskiviikkona kaikki vaan parani. Nukuin hyvin, ei ollut krapulaa, aurinko paistoi – lähdin siis vappupiknikille toisen yhtä urhean ja edellisillan tansseja uhmaavan ystävän kanssa.

Kaivopuistossa oli odotetustikin paljon väkeä ja meiningistä tuli mieleen hieman viime vuoden vaihtoehtovappuni eli Queen's Day. Joka puolella oli eri bileet käynnissä. Kaivopuistossa tanssittiin eilen salsaa, viime vuonna Utrechtissa joka nurkan takana oli uudet reivit. Eilen Ullanlinnanmäen täyttivät valkolakkiset, vuosi sitten kaikilla oli oranssia. Ne olivat muuten toiseksi viimeiset Queen's Dayt pitkään aikaan, sillä ensi vuonna juhlitaan kuningasta.
Vappu Ulliksella 1.5.2013


Queen's Day Utrechtissa 30.4.2012

Juhlahumusta ja innosta on kuitenkin pikkuhiljaa päästävä yli. Minulla on opinnäytetyön metodi päättämättä. No mutta onneksi ensi viikolla on helatorstai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti