sunnuntai 5. toukokuuta 2013

...Huvi ennen töitä

Niinhän se on, että jos päätät pyhittää koko viikonlopun opiskelulle, mutta lintsaat perjantaina tunnilta kuohuviinin ja kakun himossa ja loppupäivän istut terassilla, ei suunnitelmasi näytä toteutuvan kovin helposti.

Minun tapauksessani on kyllä lieventäviä asianhaaroja. Ensiksikin laskeskelin, että koska olen istunut tähän mennessä jo kaikilla englannin tunneilla, voin hyvin ottaa omaa vapaata. Toisekseen, kuohuviinitarjoilu oli koulutusohjelmani kymmenvuotissyntymäpäivien kunniaksi – eli toinen vallan mainio syy ottaa omaa vapaata. Kolmanneksikin, oli mukava tavata jo aiemmin journalismin koulutusohjelmasta valmistuneita. Kuulemma kaikilla alalle jääneillä on alan töitä, mikä on tietysti lohduttavalta. Neljänneksi, mainitsinko jo, että syntymäpäivillä oli kakkua? Viidenneksi, siellä oli ongintaa. Kuudenneksi, siellä sai ottaa kaverikuvia koulutusohjelmamme maskotin kanssa.



Ja mitä terassille lähtöön tulee, niin olihan näitä ilmoja jo odoteltu!

Mutta jos joku odotti, että tässä lopussa tunnustan laiskotelleeni koko viikonlopun niin ehei. Lauantaina olimme ystäväni kanssa uutishuoneella aamu yhdestätoista aina puoli viiteen pakertamassa analyysia Alma Median taloudellisesta tilanteesta, minkä jälkeen söimme UniCafessa keskustassa. Edellisen päivän terassikeskeisestä ajanvietteestä karaistuneena pystyin välttämään luontaista tarvetta istua jälleen aurinkoon. Lähdin kotiin siivoamaan.

Tänään olen saanut opinnäytetyöni työsuunnitelman melkein valmiiksi (opin vihdoin, miten kirjat merkitään lähdeluetteloon oikein) ja tiistaina esittelen työsuunnitelmani. Kohta minun ja valmistumisen välissä seisoo vain tämä työ. Niin, ja yksi ruotsin kurssi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti